Hirdetés

Mario Kart 8 Deluxe - megjött az utolsó trailer

|

Tegnap megjelent a Mario Kart 8 minden extrával megtömött, Switchre ültetett verziója. Ennek örömére megkaptuk az utolsó trailert, benne a kritikusok véleményével.

Hirdetés

Valljuk be férfiasan, hogy a Mario Kart 8 Deluxe akkor se lehetett volna nagyon rossz, ha a Nintendo kifejezett célja lett volna, hogy elrontsa a játékot. Az eredeti, Wii U-ra megjelent kiadás is nagyon szórakoztató volt, és erre csak rá tett egy lapáttal a Switch verzió.

Nagyjából ezt visszhangozta minden kritikus, amit láthattok is majd a lenti trailerben. Ez az utolsó előzetes a játékból, lévén az autós móka tegnap megjelent a világ minden részén. Akinek van Switch otthon, az mindenképpen kapjon fel belőle egy példányt. A játékkal együtt egyébként a Switch kormány kiegészítők is megjelentek, ha esetleg nem lenne kaotikus eléggé a Mario Kart élmény.

A Mario Kart 8 Deluxe tegnap jelent meg Nintendo Switchre. Ti ki fogjátok próbálni? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)