Hirdetés

Mario Kart 8 Deluxe - kikerült egy sértő kézmozdulat

|

A javítások és apróbb újítások mellett kivettek egy gesztust a játékból, ami sok embert felháborított, míg mások talán fel sem figyeltek rá.

Hirdetés

Továbbra is hatalmas sikernek örvend a barátságokat magabiztosan megsemmisítő Mario Kart-sorozat, hiszen a sorozat legújabb része, a Mario Kart 8 Deluxe már most az eladási listák élmezőnyében van. A játékhoz most megjelent egy új frissítés, ami egy égető problémának is véget vetett.

A frissítés egyik legfontosabb változtatása, hogy eltávolították Inkling Girl azon animációját, amelyben az öklét rázva ünnepli győzelmét. Erre azért volt szükség, mert ez a gesztus egyes országokban (mint pl. Olaszország vagy Franciaország) sértőnek számít.

Azért nem csak elvettek, adtak is: mostantól láthatjuk az online ellenfeleink nevét a visszapillantó tükörben is, hosszabb ideig maradunk sérthetetlenek egy ütközés után, a versenyzők pedig olyan sorrendben állnak rajthoz, ahogy becsatlakoztak a játékba.

Nektek hogy tetszik a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)