Hirdetés

Deluxe kiadásban jön a Mario Kart 8 Switchre

|

Tényleg jön Mario Kart a Swtichre, nem is akárhogy. Hozza magával az összes tartalmat az előző konzolról.

Hirdetés

A Nintendo Switch trailerben láttuk először Mario Kartozni a tetőn bulizó népet, és úgy néz ki, hogy nem csaptak be minket. Tényleg a Mario Kart 8 jön a Nintendo Switchre ráadásul egy mindennel egybecsomagolt Deluxe kiadásban.

A Mario Kart 8 Deluxe tartalmazza majd a jól ismert alapjátékot, és az összes DLC-t, amit a Wii U változat felkínált. Mindemellett új karakterekként feltűnik majd az Inkling Girl és Inkling Boy páros a Splatoonból, King Boo, Dry Bones, és Bowser Jr. mellett.

A Battle Mode is frissítve lesz, így a Balloon Battle és Bob-omb Blast is belekerülnek majd új pályák mellett, mint az Urchin Underpass, a Battle Stadium.

A Super Mario Kart 8 Deluxe megjelenés április 28-án várható Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)