Hirdetés

Mario Kart 8 - bemutatkozik az Excitebike Arena

|

A novemberben érkező DLC karakterei és járművei után most az új helyszínekkel is megismerkedhetünk.

Hirdetés

A Nintendonál messiásként várták a Mario Kart 8 megjelenését, hátha egy ilyen klasszikus képes megmenteni a teljes katasztrófától a Wii U-t. Bár a játék biztatóan teljesített, ezt a nem éppen egyszerű feladatot azért egymagában nem sikerült abszolválnia. Ennek ellenére szeretnének életben tartani egy aktív közösséget a játék körül a DLC-k segítségével, amihez most egy új pályát is bejelentettek.

Az Excitebike Arena névre keresztelt helyszín alapvetően az ugratásokra koncentrál, ennek megfelelően bőven el van látva rámpákkal is. Emellett lesznek sártócsák, amiken megforoghatunk (bár nyilán nem szeretnénk), ahogy gyorsító pályaelemek is, a még nagyobb ugratásokhoz.

A novemberben megjelenő első DLC pakkban egyébként három karakter lesz, egész pontosan Link, Tanooki Mario és Cat Peach, négy új jármű kerül be, köztük a Master Cycle és a B Dasher, amiket nyolc új pályán hajthatunk majd.

Közületek ki nyomja még a Mario Kart 8-cal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)