Hirdetés

Mario Kart 8 - rendesen megdobta a Wii U eladásait

|

A Mario Kart legújabb része igencsak megdobta az amerikai Wii U eladásokat, a bundle csomag jó üzleti modell.

Hirdetés

A Mario Kart azonnal elnyerte a nemzetközi szaksajtó bizalmát, de a játékosokat is hihetetlenül érdekelte a cím, hiszen 4 nap alatt több, mint 1,2 milliót adtak el belőle. A Nintendo okosan keverte a kártyáit, a játék mellé a konzolt is odacsapták, amitől a Wii U eladások ugrásszerű növekedésére számítottak. Bejött nekik.

A Nintendo amerikai részlegének vezetője, Reggie Fils-Aime egy interjúban mondta el a remekhírt. A Wii U eladások megnégyszereződtek a Mario Kart megjelenését követő héten, ami nyilvánvalóan okod adhat egy kis örömködésre.  "Ez egy fantasztikus kezdés, főleg nekünk az Egyesült Államokban, de világszinten is." - mondta.

Amellett, hogy rengetegen vásárolták meg magát a konzolt, a korábbi Wii U tulajdonosok 18%-a is azonnal beszerezte a Mario Kart 8-at, ami igencsak szép teljesítmény. Persze pöröghetnénk azon, hogy négyszer nulla továbbra sem túl sok (2012 novembere óta 6 millió példányban fogyott a konzol, a PS4 már most jóval 7 millió fölött jár), de örüljünk inkább a Nintendo sikerének.

Nektek van már Wii U konzol a háznál? Terveztek beszerezni egyet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)