Hirdetés

Mario Kart 8 - külön Wii U bundle-t kap, sapkával

|

Mario és csapata május végén újra autóba pattan, és hogy számunkra is autentikusabb legyen az érzés, a Nintendo néhány rajongói csomagot is összeállított.

Hirdetés

A Mario Kart 8 megjelenése május 30-án esedékes, eme jeles esemény alkalmából pedig a Nintendo három különböző csomagot is összeállított azoknak, akik nem csak magát a játékot akarják megvenni, hanem néhány extrára is lecsapnának.

Az alap csomag az alábbi traileren látható, ebben csak a játék és egy Wii U konzol kapott helyet. Létezik egy limitált kiadású csomag is, amiben nem található konzol, helyére pólót, kulcstartót és egyéb csecsbecséket pakoltak.

Az igazi rajongók számára a komplett szett lesz az igazi, amelyben egy prémium konzol, WiiMote, kormány, stratégiai kisokos, sőt, még egy sapka is helyet kapott. A csomag természetesen nem csak Mariós, hanem Luigis változatban is elérhető, így mindenki kiválaszthatja a neki tetszőt. Ezért a csomagért 300 fontot, azaz durván 112 ezer forintot kell leraknunk, de hát ki ne adna ennyit egy Marios sapkáért? Az egyes kiegészítők természetesen külön-külön is kaphatóak a Nintendo webshopjában.

Ti lecsaptok valamelyik kiegészítőre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)