Hirdetés

Mario Kart Tour - már jövő tavasszal megjelenhet a mobilos játék

|

A Nintendo szerencsére még nem mondott le róla.

Hirdetés

Hatalmas csend övezi mostanában a Mario Kart Tourt. A Nintendo még idén januárban jelentette be a kifejezetten mobilokra fejlesztett versenyjátékot, de ezidáig nem sok információval szolgáltak vele kapcsolatban.

Hirdetés

A vállalat legutóbb közzétett pénzügyi jelentésében viszont említik, és az aktuális terveik alapján még 2019. március 31. előtt szeretnék kiadni a játékot.

Sajnos egyelőre részleteket nem árultak el a játékkal kapcsolatban, és a pontos megjelenési dátumot sem határoztak meg, de az biztos, hogy a Nintendo nem feledkezett el a Mario Kart Tourról. Még ha nem is élvez prioritást, jön, és nagyon reméljük, hogy jó lesz.

Ti játszanátok a mobilos Mario Karttal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)