Hirdetés

Mario + Rabbids: Kingdom Battle - kooperatívan, mint minden, ez is izgalmas lesz

|

Az új trailerből megtudhatunk ezt-azt a fegyverekről és a taktikákról is.

Hirdetés

Aki túl tudja tenni magát az irritáló nyulak iránt érzett ellenszenvén, vagy épp abban lel élvezetet, hogy nagy mértékben irthatja őket, annak a Mario + Rabbids: Kingdom Battle egyértelműen való. 

Hirdetés

Pár napja egy rövid trailert kaptunk a harchoz kapcsolódóan, most pedig két fejlesztő, Davide Soliani és Xavier Manzanares vezet végig minket a helyi co-op kihívások működésén. Ha a Switch-ről lecsúsztatjuk a két Joy-Con-t, instant játszhatunk egy pajtásunkkal, aki hozzánk hasonlóan egy csapatot irányít. Eldönthetjük, összedolgozunk és egy úton haladunk végig, vagy szétválunk, és így intézzük el ellenfeleinket. A kihívások során mindig más a feladat, és több nehézségi szint közül választhatunk.

Augusztus 29-én érkezik rengeteg más játékkal együtt, de a Switch-tulajoknak erre mindenképp érdemes figyelnie.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)