Hirdetés

Mario + Rabbids: Kingdom Battle tesztek - a játék, aminek nem kellene működnie

|

Az őszi szezon egyik nagy Switch-exkluzívja holnap érkezik, és már tudjuk, a külföldi kritikusok mit gondolnak róla.

Hirdetés

Mostanában szinte minden hónapra jut egy Switch-exkluzív játék. A Splatoon 2 startja után jön a Mario + Rabbids: Kingdom Battle, ami nagyon más, de emiatt is érdemes lehet konzolt venni.

Hirdetés

Mivel a megjelenésig csak pár órát kell várni, megérkezett az első negyven külföldi értékelés, melyek alapján a játékot az idegesítő nyulak nem tudták elrontani. Vicces, kreatív, komoly tervezést igénylő harcokban vehetünk részt, és mind a Rabbids-rajongók, mint Mario és csapatának kedvelői élvezni fogják. Többen hiányolták az online kooperatív módot, ami tényleg sokkal jobbá tehetné a játékot. 40 teszt után 85 ponton áll a Metacritic-en, íme a nagyok pontszámai:

Destructoid - 75
GameSpot - 9/10
Game Informer - 8.5/10
GamesRadar+ - 4/5
IGN US - 7.7/10
Nintendo Life - 9/10
Polygon - 8.0/10
USGamer - 4,5/5

Videók alapján hogy tetszik? Ha játszottatok vele, mondjátok majd el a tapasztalataitokat mindenképp.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)