Hirdetés

Mario + Rabbids: Kingdom Battle - nem lesz eseménytelen a Season Pass

|

A Ubisoft lerántotta a leplet a Mario + Rabbids: Kingdom Battle mellé érkező Season Pass tartalmáról, és az már biztos, hogy panaszkodni nem lesz okuk a rajongóknak.

Hirdetés

A Nintendo és a Ubisoft közös erővel intéz támadást pár nap múlva a Nintendo Switch tulajok pénztárcája ellen és tekintve, hogy összeeresztik a bármilyen konzolt eladni képes Mariót és az őrült nyulakat, valószínűleg nem lesz nehéz dolguk. Főleg így nem. 

Hirdetés

A Mario + Rabbids Kingdom Battle megjelenésével egy időben ugyanis elérhetővé válik a plusz tartalmakat garantáló Season Pass is, amely az ígéretek szerint 2018-ban sem hagyja majd unatkozni a játékosokat. A szezonbérlet a premier napján nyolc exkluzív steampunk stílusú fegyvert kínál, idén ősszel ehhez ad még hozzá új egyjátékos kihívásokat és kooperatív térképeket, valamint jövőre a sztorit sem hagyja bővítés nélkül. Mindez körülbelül 5200 forintba kerül majd. 

A Mario + Rabbids Kingdom Battle (és a Season Pass) augusztus 29-én debütál, kizárólag Nintendo Switchre. Ha kíváncsiak vagytok rá milyen lesz a nyuszis-vízvezetékszerelős élmény kooperatívan, a legutóbbi trailer a linkre kattintva nézhető, érdemes. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)