Hirdetés

Mario + Rabbids: Kingdom Battle - ilyenek lesznek a harcok és a képességek

|

Ha kedvenc bajszos vízvezetékszerelőnk és az őrült nyulak összeállnak, akkor nem kell félnünk tőle, hogy túl sok minden marad ép a környezetükben, de pont ezért lesz olyan szórakoztató a Mario + Rabbids: Kingdom Battle. Két videót is mutatunk bizonyítékul.

Hirdetés

Van, aki cikinek, mi inkább aranyosnak találtuk, ahogy a Ubisoft E3-as konferenciáján a Nintendo híres designere, Shigeru Miyamoto és a Ubisoft vezetője, Yves Guillemot bejelentették a két vállalat együttműködéséből született Mario + Rabbids: Kingdom Battle című, Nintendo Switch-exkluzív akció-szerepjátékot, amely felvonultatja a Mario franchise legnépszerűbb karaktereit és az idegesítő, folyton zűrt okozó nyulakat. Ebből láthatunk most többet. 

Hirdetés

A Kingdom Battle részben a felfedezésről, részben pedig a körökre osztott harcokról szól, amelyben minden figurának, így Mariónak, Luiginek, Yoshinak, Peachnek és a tapsifüleseknek is megvannak a saját képességeik, amikkel érvényesülhetnek a csatákban. Ezekből kaptunk ízelítőt az alábbi gameplay trailernek köszönhetően: 

A Ubisoft második videója is a játékmenettel foglalkozik a fejlesztők kommentárjával kísérve, de ebben már inkább a kooperatív mókára, a Spooky Trails helyszínre és a feloldható képességekre koncentrál, amelyekből ezidáig nem sok mindent láthattunk:

A Mario + Rabbids Kingdom Battle a tervek szerint augusztus 29-én jelenik meg Nintendo Switchre, arról nincs hír, hogy később más platformra is megkaphatjuk-e. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)