Hirdetés

Mario + Rabbids: Kingdom Battle - ötletesre sikerült az élőszereplős trailer

|

A Ubisoft és a Nintendo kooperációjából létrejött alkotás kapott egy új előzetest, ami bemutatja, hogy miért nem mindegy, kivel együtt vonulunk harcba.

Hirdetés

Néhány nap múlva megjelenik az idei E3 egyik meglepetése, amiben két népszerű franchise keveredik, és az eddig látottak alapján remek co-op mókának ígérkezik, nemrég pedig jött egy élőszereplős előzetes is.

Hirdetés

A "Cover Me", azaz "Fedezz" című rövid videóban egy szorult helyzetbe került katonát ismerhetünk meg, aki a sikeres akció érdekében fedezőtüzet kér társától, de a végén nem jól sülnek el a dolgok, és aztán jön a nagy csavar.

Mi a tanulság? Ne hagyjuk, hogy a nyúl vigye a puskát.

A Mario + Rabbids: Kingdom Battle augusztus 29-én jelenik meg Nintendo Switchre, és a játékban már garantáltan lövöldözni fognak az őrült nyuszik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)