Hirdetés

Mario & Sonic at the Winter games - Trailer

|

Talán még vannak olyanok, akik még mindig azt hiszik egy konzol sikerességét grafikai tudása alapján kell lemérni - ezeknek készült ez a film.

Hirdetés

Mario és Sonic egykor egy másik konzolháborúban ellenségek voltak - most együtt mennek Vancouverbe, a téli olimpiára barátaikkal és ellenségeikkel együtt.

MIndezt a Sega fejlesztésében úgy, hogy maga Shigeru Miyamoto felügyelte a játék tervezését és kivitelezését - ez a név már önmagában garantálja a sikert. Aztán ha megnézzük a kisfilmet, bármennyire is beállított modellekről van szó, azt lehet látni, hogy elképesztő fun faktor van benne úgy, hogy a Wii változat a Balance Boardot is képes használni (de nem előírás). Elképzelem, hogy kis baráti társaságunk tolja a jéghokit a gép ellen egy négy fős csapattal - jó móka lehet.

íme a kedvcsináló mozi:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)