Hirdetés

Mario Tennis Aces - kipróbálhatjuk a megjelenés előtt

|

Bár mókásnak tűnik a Mario Tennis, kipróbálás nélkül nehezebb eldönteni, hogy kell-e ez nekünk. Szerencsére lesz alkalmunk játszani vele hamarosan.

Hirdetés

A Mario Tennis Aces megjelenése előtt a Nintendo ki fog adni egy Online Tournament demót, amit bárki letölthet és játszhat szabadon Switchen. A játék június 1. délután 4-től lesz próbálgatható egészen június 4-ig, úgyhogy igyekezzetek szabaddá tenni magatokat. Aki belekóstol a versenyélménybe, az jutalomban részesül.

Hirdetés

Aki legalább egy meccset letol a tournament demóval (és megőrzi a mentését), kap egy Overwalls Mario kinézetet. Ez gyakorlatilag Mario klasszikus skinje (a Tennis Acesben egy sima póló van rajta a melós ruhája helyett).

A Mario Tennis Aces demójában alapból Mario, Bowser, Peach, és Yoshi lesz elérhető, de minél többet játszunk, annál több karaktert nyithatunk majd meg. Az online tournament módot annyiszor játszhatjuk majd újra, ahányszor csak akarjuk.

A játék teljes verziója június 22-én érkezik Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)