Hirdetés

Rövid ideig ingyenes lesz a Mario Tennis Aces

|

A Nintendo a teljes játékhoz hozzáférést kínál, de sajnos csak a mentésünket tarthatjuk meg, ha eljön a promóció vége.

Hirdetés

A Nintendo Switch Online előfizetés viszonylag olcsón kiváltható, és hozzáférést kínál a játékok többjátékos módjai mellett egy minden hónapban növekvő NES-es kínálathoz is. Most beindul a Game Trials kezdeményezés, melynek keretében switches játékok lesznek rövid ideig korlátozások nélkül, ingyen játszhatók.

Hirdetés

Augusztus 7. és 13. között minden előfizető letöltheti, majd kifulladásig pörgetheti a Mario Tennis Acest, és aki ezt követően csillapíthatatlan vágyat érez a folytatásra, 33%-os kedvezménnyel vásárolhatja meg. A mentések megmaradnak, már ha egyáltalán számít ez bármit. 

Mi közben továbbra is mozgásra éhezve várjuk a Wii Sports utódját, de valószínűleg a Nintendo is tudja, hogy bármikor áll elő vele, ismét milliók vesznek majd Switchet. Mi is veszünk még kettőt, csak jöjjön végre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)