Hirdetés

Újabb forrás szerint jön a Mario-Rabbids szerepjáték

|

Régóta pletykálják a játék fejlesztését, de eddig nem volt erre semmilyen bizonyíték. Most már van.

Hirdetés

Az őszi felhozatal egyik nagyobb switches projektje, a pletykált Mario + Rabbids Kingdom Battle tényleg létezik, legalábbis a Kotaku jelentése szerint. A csapat kapott egy csomag művészeti anyagot, amik ehhez készültek.

Sokat nem tudni, csak hogy 8 különböző karakterrel játszhatunk: Mario, Luigi, Yoshi, Peach és négy nagyon fura rabbid, akik Mario, Luigi, Yoshi és Peach jelmezben lesznek. Ezen kívül annyi tűnik biztosnak, hogy egy körökre osztott harcrendszerrel működik, kerül bele 2 játékos helyi coop, és telepakolják humoros elemekkel. Az egyik képen például Mario csapata látható lézerfegyverekkel felszerelve.

A Kotaku forrása megkérte az oldalt, hogy ne közölje le a képeket, így nem is nézhetjük meg őket (egyelőre). A kapott anyagokból azonban úgy sejtik, hogy a játék már augusztus/szeptember környékén megjelenhet Nintendo Switchre, és a bejelentés sincs messze. Talán E3?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)