Hirdetés

Máris berendelték az Arcane második évadát

|

Úgy tűnik, a Netflix elégedett a League of Legends-sorozat nézettségével.

Hirdetés

Magas pontszámokat kapott a kritikusoktól (nekünk is tetszett), és látszólag a közönség is szereti az Arcane-t, a League of Legends univerzumában játszódó animációs sorozatot, melynek első évada épp most ért véget. Valószínűleg a játék népszerűségének is jót tett ez: a premier óta a szériában szereplő karaktereket lelkesebben választják a játékosok.

Nem várt sokat a Riot Games és a Netflix a folytatás bejelentésével. A hivatalos Twitter-fiókon megjelent poszt szerint a 2. évad már készül, de további részleteket egyelőre nem tudunk.

Hirdetés

A Riot a sikert meglovagolva a héten kiadta a Ruined Kinget és a Hextech Mayhemet, két spin-offot, amik teljesen más játékmenetet kínálnak, mint a League of Legends-univerzum alapjait lefektető MOBA, így azoknak is érdemes lehet egy próbát tenni velük, akiket a LoL műfaja nem vonz, de a világ igen. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)