Hirdetés

Máris egy új Halo játék készül?

|

Még éppen csak annak örülünk, hogy november 6-án érkezik a Halo 4, de máris felbukkant a neten a pletyka, miszerint a 343 Industries egy újabb Halo játékhoz toborozza a munkaerőt.

Hirdetés

Van már egy kötelező marketing jellege az ilyen kiszivárgásoknak szerintem, amikor is felbukkan egy önéletrajz vagy álláshirdetés, amelyben új AAA játék címe mutatkozik be - aztán máris csámcsog rajta a gamer sajtó. Bejött gyerekek, csámcsogunk.

Az E3-on bemutatott Halo 4 ízelítő alapján van okunk várakozni, de a hírek szerint már kikerült egy 343 Industries álláshirdetés, amelyben kreatív igazgatót keresnek egy új "Halo univerzumban játszódó AAA címhez".

 

Nem gondoljuk, hogy ez máris az ötödik részt jelentene, inkább egy Reach vagy ODST féle kitekintőt, esetleg egy Halo Wars folytatást, bár korábban már volt olyan mondás, hogy ilyen biztos nem lesz. Szerintetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)