Hirdetés

Máris fény derült volna a WitcherCon egyik nagy bejelentésére?

|

A pixeles képek a jelek szerint nem nagyon fogtak ki a The Witcher franchise rajongóin.

Hirdetés

Bizony a CD Projekt Red és a Netflix is remek dolgokat alkotott Andrzej Sapkowski könyvei alapján, ezért is volt remek hír az, amikor nemrég kiderült, hogy a két csapat hamarosan összehoz egy nagyszabású Witcher-bulit. A tervek szerint jövő hónap elején kerül megrendezésre a WitcherCon, amelyen elvileg új játékot nem jelentenek be a szervezők, viszont nagyon valószínű, hogy így is lesz minek örülniük a gamereknek.

Hirdetés

Nem olyan régen érkezett egy friss kedvcsináló a rendezvényhez, amiben feltűnt három, pixeles formában és "Top Secret" felirattal tálalt anyag is, amelyek valószínűleg egy vagy több bejelentéshez kapcsolódhatnak. Elsőre akár azt is hihettük, hogy a Vaják sorozat második szezonjának jeleneteit cenzúrázták a videóban, ám úgy tűnik, időközben a rajongók megfejtették a titkokat.

Ha hihetünk az önjelölt nyomozóknak, akkor a rövid szösszenetek középpontjában olyan rémisztő szörnyetegek állnak, amelyekkel Geralt összecsapott már korábban. Az elsőn egy bruxa, a másodikon egy fiend, a harmadikon pedig elvileg a Caretaker látható.

A kedvcsinálók alapján arra lehet következtetni, hogy a WitcherCon során többet is megtudhatunk majd a The Witcher III: Wild Hunt új generációs változatáról. Hivatalosan már tavaly bejelentették, hogy készül egy felturbózott verzió PC-re és a még mindig csak bő féléves konzolokra, de pontos megjelenési dátumot egyelőre nem kaptunk. Ez talán megváltozhat a július 9-én kezdődő eseményen.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)