Hirdetés

Máris itt a Ubisoft újabb ünnepi ajándéka

|

Egy PC-s játék és egy az Assassin's Creed Valhallában használható csomag után újabb jutalommal hálálja meg a Ubisoft, hogy a játékaival játszunk.

Hirdetés

December 14-én indult és 18-áig tart a Ubisoft 2020. év végi ünnepi akciója, melynek keretében minden nap valami mást szerezhetünk be néhány kattintással. Hétfőn az Assassin's Creed Valhalla játékosai kaptak extrákat, kedden a Starlink: Battle for Atlast lehetett behúzni PC-re, ma pedig azok járnak jól, akiknek megvan a Watch Dogs: Legion, vagy tervezik megszerezni a valamikor.

A december 16-ai ajándék ugyanis egy Watch Dogs: Legion Rewards csomag, ami PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X|S-re, és Google Stadiára is elérhető. Ahhoz, hogy megszerezzétek, annyit kell tennetek, hogy megnyitjátok a Ubisoft's Happy Holidays aloldalt, majd ráböktök az ott található gombra, és ha kell, bejelentkeztek Ubisoft Connect fiókotokba.

Hirdetés

A jutalmat a következő hét napban fogják jóváírni. A pontos tartalomról nincs infó, de egy Ubisoft logós maszk biztosan a csomag része. 

Holnap szintén jelentkezünk majd, ahogy elérhetővé válik az újabb ajándék. Érdemes lesz egyébként 17:00 körül is visszanézni ide, mert akkor indul az Epic Games Store ünnepi promóciója.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)