Hirdetés

Máris itt egy videó az új Tom Clancy's játékról

|

Nem vagyunk benne biztosak, hogy megfelelő irányba mozdul a Ubisoft a franchise-zal.

Hirdetés

Néhány órával ezelőtt jelentette be a Ubisoft, hogy holnap este bemutatja, hogy milyen játékkal gyarapodik a Tom Clancy univerzum. Végül aztán mégsem kellett még egy napot várnunk, az amerikai IGN ugyanis már kiadott egy 25 másodperces gameplay videót, amiből rengeteg dolgot megtudhattunk a készülő alkotásról.

Hirdetés

Az első pillanattól világos, hogy belsőnézetes lövöldéhez van szerencsénk, továbbá elég egyértelműnek tűnik az is, hogy egy multis mókára kell készülnünk. Abból is egy szomorúan átlagosnak látszóra. A kezelőfelület is beszédes, a képernyő aljának középen elhelyezkedő ikonokból kiderül, hogy több képességgel is rendelkezünk majd.

Az extravagáns UI és a graffiti jellegű feliratok enyhén futurisztikus körítésre utalnak, a videóban szereplő RPK-74 azonban másra enged következtetni. A kezelőfelületen túl azonban nem mondhatjuk, hogy lenyűgöző lenne a látvány. Annak fényében, hogy még a hivatalos bejelentés sem történt meg, jó eséllyel feltételezhetjük, hogy még rengeteg idő van a fejlesztésre, mégis a grafika, amit most mutattak, elég lehangoló és nem azért, mert csúnya lenne, sokkal inkább azért, mert rendkívül átlagos.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Nektek tetszik az első néhány másodperc? Várjátok a hivatalos bejelentést, vagy másra számítottatok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)