Hirdetés

Máris itt vannak az első Battlefield 2042 gameplay videók, nézzétek, amíg nem törlik őket!

|

Természetesen most is akadnak, akiket nem érdekel a titoktartási szerződés.

Hirdetés

Mint arról nem hivatalos forrásból tudunk, a napokban, augusztus 12-15. között zajlik a Battlefield 2042 technikai tesztje, melynek során az Electronic Arts által meghívott néhány ezer játékos terheli a rendszereket, próbálja - akár akaratán kívül - megtalálni a hibákat. Ez még nem a játék végleges változata, így titoktartási szerződést kellett mindenkinek elfogadnia, aki szeretett volna élni a lehetőséggel. 

Ezt a többség tiszteletben tartja, de mindig akadnak, akik áthágják a szabályokat. 

Hirdetés

Az internet különböző pontjain megjelentek videók, amik megmutatják a kezelőfelületet, a járműves és gyalogos harcot, meg sok minden mást. Valószínűleg mindent megtesz majd az Electronic Arts, hogy eltüntesse ezeket, úgyhogy addig nézzétek, amíg lehet. Itt találtok egy videót, itt pedig egy másikat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Battlefield 2042 idén október 22-én jelenik meg, szeptemberben egy nyílt béta keretében mindenki kipróbálhatja majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)