Hirdetés

Máris kiakadtak valamin a Call of Duty: Vanguard játékosai

|

Ezúttal nem egy hiba, hanem egy játékmechanika váltott ki felháborodást.

Hirdetés

Előző héten megérkezett a Call of Duty: Vanguard, ami az eddigi beszámolókat elnézve nem lett borzalmas, habár lehet olyan aspektusa, amit zavarónak találhatnak a játékosok.

Számos önjelölt katona vetette bele magát a Sledgehammer Games legújabb kalandjába, de időközben előkerült egy mechanika, ami nem igazán nyerte el egyesek tetszését.

Hirdetés

Talán hallottatok már a "weapon bloom" nevű jelenségről, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy egy FPS-játékban, célzás közben a kilőtt golyó egy adott területen belül bármerre elindulhat. Bizonyos shooterek arra használják ezt a mechanikát, hogy megpróbálják élethűbben átadni a fegyverre való célzás összetettségét, de a Call of Duty játékosai már megszokhatták, hogy nagyjából ott landol a golyó, ahova céloznak.

Úgy tűnik azonban, hogy a Sledgehammer fejlesztői beépített a weapon bloomot a Vanguardba, ez pedig sokaknak fel is tűnt, és nem örülnek neki. A TrueGameData YouTube-oldalán megjelent videó szerint a mechanika erőssége eltérő lehet a különböző fegyvertípusoknál, és a stukker pontossága mellett az is számíthat, milyen kiegészítők lettek rápakolva.

Egyesek szerint elég unfair ez az egész, mivel így nemcsak a célzási képességen múlik a találat, hanem a szerencsén is. Mások viszont úgy vélik, hogy a weapon bloom növeli a realisztikusságot, és arra ösztönzi a játékosokat, hogy jobban figyeljenek célzáskor. Valószínűleg még sokáig téma lesz ez a rajongótáborban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)