Hirdetés

Máris megdöntötte az Overwatch 2 az első rész egyik rekordját

|

Elindult az Overwatch 2 bétájának Twitch Drop kampánya, az érdeklődők pedig hatalmasat dobtak a játék nézettségén.

Hirdetés

Április 26-án végre elstartolt az Overwatch 2 első PvP bétája. A három évvel ezelőtt bejelentett játékot így már a publikum is kipróbálhatta, aminek hatására egyébként is megnövekedett az Overwatch kategória nézettsége. A 469 000 érdeklődő már az első napon lekörözte az Overwatch 1 korábbi eredményeit.

A nagy kitörés azonban tegnap következett be, amikor elindult a Twitch Drop program: mindenki, aki 4 órán át szemmel tartotta a Drop programban résztvevő streamereket, hozzáférést kaphatott a bétához. Ennek köszönhetően az eredmény egy 1,4 milliós nézettségi csúcs lett.

Hirdetés

Az akció csak limitált ideig tartott, így aki nem élt a lehetőséggel este 7 és hajnali 3 között az lecsúszott a buliról. A Blizzard ígérete szerint a május 17-ig nyitva tartó bétateszt időszakra küldenek majd még ki meghívókat, illetve az Overwatch Leage nyitóhétvégéjén (május 5.) is lehet majd hozzáféréseket szerezni.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Érdemes lesz figyelni a promóciókat és az e-maileket: nem feltétlenül maradtatok még le, csak azért, mert a drop alkalmon nem sikerült részt vennetek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)