Hirdetés

Máris találtak egy tárgyduplázós glitchet a Diablo 2: Resurrectedben

|

A hétvégén elindult a játék kiterjesztett tesztelése, és hamar sikerült találni egy kiskaput, amivel sokszorosíthatók a tárgyak.

Hirdetés

Várhatóan még idén megjelenik a Diablo 2 felújított változata, és mivel a Blizzard nem szeretné, hogy megismétlődjön a Warcraft 3: Reforged botránya (miközben iszonyú lassan dolgozik az annak kapcsán felmerült hibák javításán), most bevonja a tesztelésbe a rajongókat is. A hétvégén a Diablo 2: Resurrected alfa változatába lehetett belekóstolni, és ahogy az várható volt, a hardcore játékosok erősen feszegetni kezdték a határokat.

Mint azt a Redditen többen is részletezték, a tárgyduplikálás meglepően egyszerűen működik: a megosztott raktárba kell tenni egy tárgyat, menteni, kilépni, kivenni a cuccot, és belépéskor megnyomni az Alt+F4-et, minek hatására a tárgy egyaránt megjelenik az inventoryban és a raktárban is.

Hirdetés

A Blizzard valószínűleg gyorsan javítja majd ezt, és elvégre az a publikus alfatesztelés célja, hogy megtalálják a hibákat. A tárgyak sokszorosításának hagyománya van a Diablo-sorozatban, a második részt már úgy fejlesztették, hogy ennek megakadályozására külön odafigyeltek, de a felhasználók nyilván megtalálták a rendszer kijátszásának módját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)