Hirdetés

Máris vannak olyan címek, amelyek biztosan távozni fognak a PlayStation Plus kínálatából

|

Néhány játékot csak korlátozott ideig élvezhetnek a PS Plus előfizetői, köztük nagy nevekkel.

Hirdetés

A héten végre Európában is elrajtolt a megújult PlayStation Plus, a Sony válasza az  Xbox Game Pass előfizetős játékkatalógusra. Ahogy arról mi is beszámoltunk, a jelek szerint a japánok még több játékot is adnak a pénzünkért, mint amennyit előzetesen ígértek, ám úgy tűnik, hogy egyes címek nem sokáig figyelnek majd ott a havidíjért elérhető repertoárban.

Az Eurogamer ugyanis kiszúrta, hogy néhány tétel máris határidős hozzáféréssel szerepel, vagyis a következő hónapok során lesz néhány korai távozó.

Hirdetés

A PlayStation 4-es Shadow Warrior 3 és a PlayStation 3-as Syberia (utóbbi csak streamelve tolható) az "Utolsó esély a játszásra" szekcióban szerepel, mivel az előbbi már július 5-én kikerül a választékból, míg az utóbbit csupán július 19-ig tolhatjuk. Más játékok leírásában pedig már feltűnt a szavatossági idő lejártának dátuma:

  • NBA 2K22 - augusztus 31.
  • WRC 10 - augusztus 31.
  • Red Dead Redemption 2 - szeptember 20.
  • Red Dead Redemption - október 17.
  •  Red Dead Redemption: Undead Nightmare - október 17.

Nem árt tehát előrébb helyezni a fenti címeket a prioritási listádon, ha esetleg szemezgetsz velük. A kínálat rotálása egyébként az Xbox Game Pass esetében is megszokott, a Microsoft rendszeresen világgá kürtöli az érkező és a távozó játékok listáját, mindenkinek hagyva időt az elmaradt mókák pótlására.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)