Hirdetés

Máris vége a Bluray és HDDVD tárolásnak?

|

Egy igencsak érdekes, részben hazai vonatkozású, egészen új felfedezésre tettek szert nagyon okos és lelkes emberkék. Azt hitted, sokat lehet tárolni a Bluray lemezen? Höh... LOL :)

Hirdetés

No kérem azt hiszem valahol ez is lehet történelmi pillanat, bár lehet, hogy csak nekem tetszik a hír. A lényeg, hogy sikerült úgy kihasználni a jelenlegi lemezek struktúráját, hogy már 500 gigabájt is elfér egy sima, egy rétegű megoldáson. Igen, a kétrétegű változat már akár 1 terrát is képes eltartani... hmm hmm... az egyik fejlesztő professzor azt mondja, nem az a cél, hogy a legtöbb letöltött filmünk ráférjen csupán néhány adathordozóra, hanem, hogy huzamosabb ideig biztonságos adattárolást tudjuk elérni. Hát azért nem semmi! További részletek itt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)