Hirdetés

Mark of the Ninja - A Shank fejlesztőitől

|

A Klei Entertainment a 2010-ben megjelent, egyedi stílusú akciója után egy a ninjákat középpontba állító projekttel készül.

Hirdetés

A Klei Entertainment új játékában el kell felednünk a Shank-ben alkalmazott brutalitást, a Mark of the Ninja cím egészen más útvonalat és stílust képvisel majd.

A főszerepben a névből adódóan természetesen egy ninja áll, akit mi magunk alakítunk. Eddig nem tűnik túl egyedinek az ötlet, hiszen nem egy és nem kettő hasonló játékot láthattunk már, ám a Klei Entertainment a lopakodásra, a rejtőzködésre és a csendes akciózásra helyezi a hangsúlyt. A Mark of the Ninja legfőbb célja, hogy láthatatlanul, afféle második árnyékként vadásszuk le ellenfeleinket, a Shank-hoz hasonlóan szintén 2D-s, oldalscrollozós kiadásban.

A Mark of the Ninja nyáron érkezik kizárólag Xbox 360-ra, de nem lennék meglepve, ha a későbbiek folyamán más platformokra is átkonvertálnák. A hivatalos bejelentéshez társul egy bemutatkozó trailer is, melyet alant tehettek magatokévá:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)