Hirdetés

Mark of the Ninja: Remastered - ebből is készül felújított változat

|

A Klei Entertainment 2012-es, nindzsás lopakodós akciójátéka megszépülve tér vissza.

Hirdetés

A Mark of the Ninja játékmenetében a címszereplő harcost alakítva a lopakodásra és a rejtőzködésre kell törekednünk, hogy hangtalanul cserkésszük be ellenfeleinket, méghozzá 2D-s, oldalscrollozós stílusban. 

Hirdetés

A Klei Entertainment bejelentette, hogy jön a Mark of the Ninja: Remastered PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is. A Remastered teljesen újratervezett, 4K-s gameplay-t és átvezetőket vonultat fel, ráadásul továbbfejlesztették az audio részt és új részecskeeffekteket is kapunk hozzá. Nézzétek meg, hogy mennyit fejlődött a játék az alábbi teaserben: 

A felújított változat része a Ninja Special Edition kiegészítő tartalmai is, ami új szinteket, tárgyakat, karaktert és fejlesztői kommentárt jelent. A játék befejezése feloldja a New Game Plus módot, ami új kihívásokat és jutalmakat kínál. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)