Hirdetés

Mark Rein: "Majd akkor lesz next-gen, ha én szólok!"

|

"A Sony azt állítja, hogy a next-gen korszak akkor kezdődik, ha ők szólnak... Baromság!" - nyilatkozta Mark Rein, a Gears of Wart fejlesztő Epic Games igazgatója.

Hirdetés

Rein szerint a PC-re is megjelenő Xbox 360-as cím, a Microsoft konzolján második generációsnak számító Gears of War

valószínűleg szebb lesz, mint minden más PS3-as cím. Az Epic igazgatója szerint a játékos társadalom még csak nem is tudja, mekkora bombasztikus gém van itt készülőben, úgyanis a túlzott hype-olást és hír kiszivárogtatást megelőzendő bizonyos fícsöröket hét lakat alatt tartanak.
Rein megemlítette még, hogy másik kis üdvöskéjükre, az Unreal Tournement 2007-re, illetve más olyan Xbox 360-ra, vagy PC-re is megjelenő címekre, amelyek az általuk fejlesztett Unreal 3-as motort használják, szintén nagyon büszkék: ilyen például a bioware-es Mass Effect, a Stranglehold
, vagy a a Hironobu Sakaguchi által fejlesztett Xbox 360-as japán szerepjáték a Lost Odyssey.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)