Hirdetés

Mark Rein: "Ugye csak vicceltek?"

|

Mark Rein reagált a korábban a Gears of War 3-mal kapcsolatosan felmerült pletykákra, ugyan meglehetősen szűkszavúan, mégis lényegre törően.

Hirdetés

Délután hírt adtunk róla, hogy egyes források szerint a Gears of War 3 megjelenési dátuma 2011. április 8, holott maga a játék még be sincsen jelentve. Mark Rein nem volt rest, és a VG247-nek szinte azonnal válaszolt ezekre a pletykákra.

A válasza ennyi volt: "Ugye csak vicceltek?". Ebből nem nehéz leszűrni, hogy az Edge által állított dolgok valótlanok voltak, és a Gears of War 3 nem hogy jövő áprilisban, de soha nem fog megjelenni. Vagyis eddig még nem érkezett hivatalos bejelentés, addig pedig ajánlatos nem hinni a pletykáknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)