Hirdetés

Erre a cosplayerre még Tony Stark is büszke lenne

|

Az hagyján, hogy a páncél borítása milyen brutálisan van kidolgozva, de a jetpackből jönnek a lángok, a fegyverekből ömlik a füst, az arc reaktor pedig a telefonodat is feltölti.

Hirdetés

Amikor egy srácnak benne van a nevében, hogy Wayne, akkor tőle nagy dolgokat vár el az ember. Wayne Berendhuysen még így is túlteljesített mindent, amit egy menő cosplaytől várna az ember. A művész olyan részletességgel csinálta meg a Mark XXXIX-et, hogy az éppen csak nem repül.

Hirdetés

A srác simán tarthatna építési leckéket Tony Starknak. Emberünk kihozott mindent a technikából, ami a kezében volt, és be is mutatta megoldásait a lenti videóban:

Valószínűleg ez áll a lehető legközelebb egy valódi Vasember páncélhoz anélkül, hogy a kormány lefoglalná, mint fegyvert. Meghajlunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)