Hirdetés

Vasember trollkodta meg Mark Zuckerberg Jarvis-projektjét

|

A Vasembert a filmvásznon alakító Robert Downey Jr. egy nehezen visszautasítható ajánlatot tett a mesterséges intelligenciájának hangot kereső Facebook-vezérnek.

Hirdetés

Mark Zuckerberg egy ideje egy érdekes személyes projekten dolgozik, ugyanis otthonába egy, a Marvel filmekben látott MI-assziszenshez, Jarvishoz hasonló rendszert szeretne telepíteni. A rendszer hangját pedig úgy tűnik egy nem mindennapi híresség kölcsönzi majd.

Zuckerberg egy nyilvános Facebook-bejegyzésben kérdezte meg követőit, szerintük kit kéne felkérnie a feladatra, de a kommentfolyam feletti irányítást hamar átvette tőle Robert Downey Jr. Az eredeti Jarvis alkotóját, Vasembert alakító színész persze nem csak a hangját ajánlotta fel, hanem egy kis jótékonykodásra is biztatta Zuckerberget.

"Egy szempillantás alatt elvállalom, ha Bettany [Paul, a filmbéli Jarvis szinkronhangja] kapja érte a fizetést, amit egy Cumberbatch által kiválasztott jótékony szervezetnek adunk"

- vonta be a Marvel-család régebbi és új tagjait a színész.

A Facebook alapítója pedig úgy tűnik, elfogadja az ajánlatot, ugyanis csak annyit válaszolt "Ez bizony komolyra fordult."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)