Hirdetés

Marcus "Notch" Persson - az igazi gamer

|

Perssonról minden játékos példát vehet. Egy megható tanmese következik a játékok és a szakma tiszteletéről és egy visszautasított ajándékról.

Hirdetés

Azért ne gondoljuk, hogy Markus Persson-nal annyira elszaladt volna a ló, hogy csak úgy pökhendiségből visszautasítson bármit is. A történet ennél sokkal nemesebb.

A Minecraft atyaúristene élete egyik legjobb napját töltötte a barátaival, amit természetesen a rajongókkal is megosztott twitteren. Az üzenetből kiderül, hogy épp a novemberi Formal Friday-en (minden hónap utolsó pénteke, amikor zakót vesznek és úgy csinálnak, mintha komoly munkájuk lenne) szürcsölgette barátaival az idei év első bögre forralt borát, otthon pedig már várta egy PS4. A rajongók persze nagyon örültek, de a gratulációk hada között feltűnt Adam Boyes, aki történetesen a Sony-nál tölt be nem éppen alacsony pozíciót.

Boyes azonnal fel is ajánlotta a szolgálatait, hogy szerez egy-két játékot ’Notch’-nak, a finn zseni azonban meglepő módon visszautasította az ajánlatot. Számára nagyon fontosak a játékai, és csak akkor tudja megfelelően értékelni őket, ha ő maga vásárolja meg az egyes darabokat. Később aztán meggondolta magát, és felvetette, hogy egy Half Life 3-mat nagyon szívesen elfogadna, ezt azonban egyelőre a Sony nem tudta teljesíteni.

Persson igazi közönségkedvenc, a Minecraft rajongók körében nagy népszerűségnek örvend az ilyen és ehhez hasonló történetek miatt.

Ti tesztek különbséget az ajándékba kapott és a vásárolt játékaitok között?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)