Hirdetés

Shambles - a Minecraft atyjának ingyenes zombis játéka

|

Egy kissé klisés zombiöldöklős alkotás érkezett Markus "Notch" Perssontól, de legalább ingyen van.

Hirdetés

A Mojang tulajdonosa igazán nem panaszkodhat, 34 éves korára egész szép vagyonra és hírnévre tett szert, köszönhetően a Minecraft-nakNotch nemrégiben részt vett a 7DFPS nevű rendezvényen, ahol a fejlesztőknek mindössze 7 nap állt rendelkezésükre, hogy elkészítsenek egy FPS-t.

A Shambles ennek végeredménye, egy egyszerű kis zombihent móka, amit akár böngészőben futtatva is kipróbálhattok, sőt, aki nem akar a Unity Web Playerrel szöszmötölni, az le is töltheti a játékot - teljesen ingyen. Addig is egy jótanács: az R billentyűt ne felejtsétek el használni. Íme egy rövid kedvcsináló, akinek pedig megtetszettek a látottak, kattintson ide.

Notch egyébként gőzerővel dolgozott 0x10c című "űr-sandbox" játékán, mely a Minecrafthoz hasonlóan minimalista dizájnnal, ám annál összetettebb tartalommal igyekezett volna rajongókat szerezni magának, valamiért azonban leállt a projekttel. A fejlesztés így jelenleg szünetel, mindaddig, amíg egy vállalkozó kedvű Mojang alkalmazott rá nem veti magát a lehetőségre, és be nem fejezi a játékot. Kár.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)