Hirdetés

Mars - Jegelték, csúszik a megjelenés

|

A még mindig kiadó nélkül álló Mars fejlesztését átmenetileg leállította a fejlesztő Spiders

Hirdetés

Nehéz idők járnak mostanság. Gondoljunk csak bele, hogy mekkora erőfeszítésbe került ellapátolni azt a sok havat, ami most szakadt a nyakunkba! De aki először a nem túl rózsás gazdasági helyzetre gondolt, annak is igaza van. Sajnos ennek nem csak mi isszuk meg a levét.

A francia Spiders első önálló projektje a marsi környezetbe helyezett, stílusosan a Mars nevet kapott akció-RPG fejlesztése átmenetileg szünetel. Ezt a bennfentes fejlesztő Jehanne Rousseau adta a tudtunkra a minap. Az indoklás szerint kicsiny csapatunk lesújtó anyagi helyzetbe jutott az elmúlt évben, így most kénytelenek valamiből nagyon gyorsan pénzt csinálni. A még mindig kiadó nélkül árválkodó Mars be nem jelentett megjelenése így biztosan csúszást szenved. Rousseau abban bízik, hogy a kisebb, Live-on, PSN-en és PC-n is letölthető projektek majd átsegítik őket a mélyponton. Mi szorítunk értetek srácok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)