Hirdetés

Mars: War Logs - Szegény ember Mass Effect-je

|

Új képek láttak napvilágot a Spiders ígéretes akció-szerepjátékához, amely digitális címként kerülhet be a köztudatba még az idén.

Hirdetés

Gondolná bárki a korábban kikerült előzetes és a most érkezett képekre pillantva, hogy egy letölthető címről beszélünk? Igazán meggyőző anyaggal álltak elő a Spiders fejlesztői, akiket talán megcsapott a Mass Effect-széria szele, de mellőzzünk mindenfajta összehasonlítást.

A Mars: War Logs történetének középpontjában egy bizonyos Roy Temperance nevű renegát áll, akit mi magunk irányítunk a játékmenet során. Az akció-szerepjátékban egy hatalmas katasztrófa után évszázadokkal kapcsolódunk be a cselekményekbe: az események következtében a bolygó vízkészlete vészesen megcsappant és értéke sokszorosan meghaladta a legdrágább fizetőeszközt is.

A vízért folyó kegyetlen küzdelemből mi is kivesszük a részünket és tesszük mindezt úgy, hogy rengeteg képesség, több tucat perk és felszerelés áll a rendelkezésünkre. Lehetőségünk lesz változatos küldetésekhez, valós idejű harcrendszerhez, részletes testreszabási lehetőségekhez és egy jól átgondolt fejlesztési fához is, amit a készítők azzal fejeltek meg, hogy a dialógusok kiemelten fontosak és hatással lesznek későbbi cselekedeteinkre.

A Mars: War Logs várhatóan csak letölthető címként mutatkozik be valamikor 2013-ban PC-re, PS3-ra és X360-ra, a Focus Home Interactive óvó szárnyai alatt. Egyébiránt, a Spiders fejlesztőit onnan ismerhetitek, hogy besegítettek az Of Orcs and Men munkálatainál is.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)