Hirdetés

Marvel's Avengers - hamarosan többet is látunk a játékból

|

Legközelebb a San Diego-i Nemzetközi Képregény-találkozón találkozhat a közönség a Crystal Dynamics és az Eidos Montréal koprodukciójában készülő akciójátékkal.

Hirdetés

Kétségtelenül az E3 2019 legjobban várt pillanatai közé tartozott a sokáig zárt lakat alatt őrzött Marvel's Avengers leleplezése, mely végül az emberek egy részéből nem egészen azt a reakciót váltotta ki, amire a kiadó szerepét ellátó Square Enix számított, ezzel együtt azért mindenki érzi, hogy valami egyedi és új dolog készül, tehát nem szükséges erőből ásni a sírgödröt.

Hirdetés

Gyaníthatóan az sem tett jót a még félkész játék alig formálódó imázsának, hogy a tényleges játékmenetből egy fia képkockát se mutattak, csupán interjúkban elhangzott információmorzsák és zárt ajtós demonstráción stikában készült, amúgy nézhetetlen felvétel alapján próbáltak képet alkotni róla a játékosok, ami borítékolhatóan tévútra vezet, meg elhamarkodottan levont következtetésekhez.

A július 18. és 21. között megrendezett San Diego Comic-Con egyik legfontosabb résztvevőjeként a Marvel már a nyitónapon egy teljes panelt szentel a hozzá kapcsolódó videojátékoknak. Ennek keretében eddig nem látott részleteket is megoszt a nézőközönséggel a Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Ordert, a Marvel's Iron Man VR-t, valamint - dobpergés - a Marvel's Avengerst illetően is.

Talán épp azt a bizonyos gameplay demót, amit eddig csak pár kiválasztott szakmabelinek mutattak meg. Sőt a felsoroltakon túl meglepetésekkel is készül a Marvel, ki tudja, még a végén kiderül, hogy a Sony és a Nintendo után a Microsoftnak is jut egy dedikált játék. Aztán ember legyen a talpán, aki igazságot akar tenni a kérdésben, hogy most akkor létezik-e a filmes mintájára közös Marvel Videojátékos Univerzum, vagy sem.

Ti melyikre vagytok kíváncsiak a már ismert játékok közül, és milyen meglepetésnek örülnétek leginkább?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)