Hirdetés

Marvel Avengers: Battle for Earth - Stan Lee ajánlásával!

|

Fiatalokat megszégyenítő formában van az öreg, úgy ugrál és kiabál, mint egy általános iskolás.

Hirdetés

Szeretnék úgy kinézni idős koromra, mint Stan Lee, jó pár szuperhős kiötlője, aki idén ünnepli 90. születésnapját.

A Marvel Avengers: Battle for Earth című játék a napokban jelent meg, ennek reklámozására pedig mi más is lehetne hatásosabb, mint a karakterek megalkotójának magával ragadó jó kedve:

Őszinte leszek, a játék nem tűnik nagy eresztésnek, de Lee bácsi előadásától még én is kedvet kaptam, hogy szuperhősként küzdjek a Földért. A Marvel marketingesei remekül ráéreztek, hogy Stan Lee mára ikonikus alakká vált, ezért remekül lehet használni az eladási mutatók feljebb tornászásában. Erre jó példa az is, hogy a The Amazing Spider-Man előrendelői Stan Lee bőrébe bújva hálóhintázhattak New York felhőkarcolói között. Ezzel persze nincs is semmi baj.

Az öreg láthatóan élvezi a kiemelt figyelmet, és szerintem meg is érdemli, sokat tett le az asztalra, nélküle jó pár szuperhőssel lennénk szegényebbek (persze ne felejtsük el Jack Kirby és Steve Ditko nevét sem). Előre is boldog születésnapot (december 28-án tölti be a 90-et), és hosszantartó egészséget kívánok neki!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)