Hirdetés

Marvel Dimension of Heroes - kiterjeszett valósággal feldobott szuperhősködést hozott a Lenovo

|

Ismét összeállt a Lenovo és a Marvel, és ezúttal a legismertebb képregényes hősöket és rosszfiúkat eresztette egymásnak.

Hirdetés

Talán még emlékeztek a Star Wars: Jedi Challenges nevű AR-játékra, amit a Lenovo speckó szemüvegét használva játszhattunk. Elég jó móka volt, úgyhogy a techvállalat ismét megállapodott a Disney-vel, és elkészített egy nagyon hasonló, ám egészen más témájú alkotást.

Hirdetés

A Marvel Dimension of Heroesban a játékos olyan népszerű Marvel-hősök bőrébe bújhat, mint Amerika Kapitány, Thor, Doctor Strange, Marvel Kapitány, Fekete Párduc, illetve Űrlord, hogy aztán megküzdjön a képregényes világ legismertebb gonosztevőivel, mint például Lokival vagy a Tél Katonájával. A játékban egyébként van kampány, de ha nem szeretnénk a sztorival bíbelődni, akkor kipróbálhatjuk például a túlélős mókát, amiben hullámokban érkező ellenfeleket kell legyőznünk. Sőt, még egy különálló kooperatív mód is került bele, szóval akár pajtásainkkal közösen is hősködhetünk.

Mindehhez pedig egy androidos vagy iOS-es okostelefonra, valamint a Lenovo Mirage AR-szettre lesz szükségünk. Utóbbi tartalmaz egy szemüveget, egy gömböt, valamint két kontrollert, és 299 euróba kerül. Egyébként az új AR-szettel együtt ingyen megkapjuk a Star Wars: Jedi Challengest is, így fénykardozhatunk is egy kicsit, ha ráunnánk a szuperhősködésre.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)