Hirdetés

A Marvel Games tervez valamit a négyes számmal

|

Valami készül, de a Marvel videojátékos divíziója nagyon mélyen hallgat.

Hirdetés

A Marvel Games felelős a képregény óriáshoz kötődő minden játék minőségéért. Hogy pontosan milyen címekkel készülnek a jövőre, még nem tudhatjuk, de valami biztosan készül, mivel a lecserélték a logójukat. A Marvel Gamesből Marvel G4mes lett.

Hirdetés

A logóváltással kapcsolatos legnépszerűbb teória a régóta pletykált Marvel vs. Capcom Infinite átalakításhoz köthető. Tavaly röppentek fel először a hírek, miszerint a fejlesztők arra készülnek, hogy egy hatalmas update-tel átalakítsák az egész játékot, és a nevet is Marvel vs. Capcom 4-re cseréljék.

Másik népszerű tipp, hogy egy Fantasztikus Négyes játék készül. Amit egyelőre biztosan tudunk, hogy a volt Hearthstone dizájnerek egy új Marvel játékon dolgoznak, illetve, hogy a Square Enix is készül egy egyelőre Avengers Project nevű valamivel.

Ti mire tippeltek, mit jelenthet a négyes szám az új logóban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)