Hirdetés

Marvel Heroes 2015 - gigászi frissítést hoz a szülinapozás

|

Az első évforduló alkalmából vadonatúj tartalmakkal jelentkezik a Marvel Heroes.

Hirdetés

Immáron egy éve annak, hogy elrajtolt a Marvel Heroes, amelyről természetesen mi is megemlékeztünk. A szuperhős MMO kiadója, a Gazillion Entertainment a születésnap alkalmából úgy döntött, hogy a Marvel Heroers 2015 képében újraindul a Marvel Heroes brand június negyedikén, ez pedig számos új tartalmat jelent a játékosoknak.

A Marvel Heroes 2015 új funkciókkal, játékmódokkal, hősökkel, küldetésekkel, eventekkel és alternatív fejlődési rendszerrel bír, valamint az évforduló alkalmából az end-game tartalom is felfrissül többek között egy nehezebb raiddel, amelyben a gigászi tűzdémont, Surturt vadászhatjuk le (ez lesz a "Siege of Asgard" történetszál csúcspontja).

Ezeken kívül rengeteg más pluszra is számíthatunk az évfordulós bővítéstől (például biztonságosabb kereskedésre), ráadásul ekkor debütál először az ingyenes MMO Mac platformon is, igaz még csak a béta verzió.

További képek a galériában. Ti játszotok még aktívan a játékkal? És ha nem, a szülinapi frissítés után fogtok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)