Hirdetés

Marvel Heroes - nagy változásokat hoz a következő frissítés

|

A fejlesztők elmondása szerint ez a legnagyobb frissítés, amit kiadtak a játék megjelenése óta.

Hirdetés

A Marvel Heroes az egyik legjobb (ha nem a legjobb) ingyenesen játszható akció-RPG a piacon, amiben ráadásul kedvenc szuperhőseink latex gúnyáiban verhetjük péppé a helyi rosszarcokat.

A Gazillion a tervek szerint holnap jelenteti meg a játék legújabb frissítését, ami rengeteg változtatást hoz a Bosszúállók és haverjaik életébe.

Beépítésre kerül egy teljesen új talent rendszer, amivel a fejlesztők célja a valódi választási lehetőségek megteremtése. Az eddigi megoldás sem volt rossz, de mindenki leragadt az optimális buildeknél, így a srácok most kidolgoztak olyan talenteket, amik interaktívabbak, mókásabbak, és valódi választási lehetőségeket kínálnak.

Az új talentekkel rengeteg karaktert is átdolgoztak. A játékban fellelhető 59 szuperhős (és játszható szuper gonosz) mindegyikére ránéztek. Van, akinél csak kisebb animációkat cseréltek, és egyensúlybeli gondokat javítottak, másoknál teljes játékmenetbeli újítás volt.

Ezek mellett lecserélték a végtelenül kusza, és még veteránok számára is sokszor értelmetlen Omega fejlődést, és behozták az Infinity rendszert. Ha egy játékos karaktere elérte a 60-as szintet, akkor Infinity pontokat kap, amikkel az adott hős statisztikáit lehet növelni. A megmaradt Omega pontokat is átkonvertálják az új rendszerre.

Ezekkel a változtatásokkal együtt már érdemes lesz ismét visszanézni a Marvel Heroesba, legalábbis én már töltöm is le újra a klienst, hogy lássam, kedvenc Pókemberem használhatóvá vált-e. Ti kipróbáljátok az újdonságokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)