Hirdetés

Marvel Heroes - a cél a teljes ingyenesség

|

A fejlesztők szerint a mai free-to-play megoldások nem nyújtanak valóban ingyenes játékélményt. Ők változtatnak.

Hirdetés

Gazillion David Brevik nyilatkozata szerint a free-to-play modell, mint olyan bonyolult a felhasználók számára, hiszen minden kiadó máshogy használja azt, és nem minden esetben szolgálja a játékosok érdekeit. Elmondása szerint a céljuk az a Marvel Heroesal, hogy egy olyan triple-A címet hozzanak a piacra, ami a prémium minőség mellett valóban ingyenes.

„Mindenki azt mondja, hogy a játéka ingyenesen játszható, de valójában ez nem igaz.” mondja Brevik. „Mi a játékunkat teljesen ingyenesre terveztük. Meg akarjuk csinálni a valaha megjelent legjobb F2P játékot. Egy olyan három A-s címmel készülünk, ami komoly játékélményt nyújt, minőségi grafikai megjelenítést, hiszen az Unreal Enginet használjuk, és nem csak kicsit lesz ingyenes.” Nektek mi a véleményetek a Marvel Heroesról, és a free-to-play modellről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)