Hirdetés

Marvel Heroes béta - 3000 kulcs keresi gazdáját

|

Igényelj Marvel Heroes béta-kulcsot, és válj szuperhőssé a hétvégére!

Hirdetés



David Brevik, a Diablo és a Diablo 2 tervezője áll a PC-re készülő Marvel Heroes mögött, ami a free2play (értsd: nem muszáj fizetned, csak ha mindent gyorsabban akarsz) MMO-k mezőnyében indul majd hódító útjára június 4-én. A Brian Michael Bendis (Ultimate Spider-Man, New Avengers, House of M, Secret Invasion, Avengers vs X-Men stb.) jegyezte történetben a jó öreg Doctor Doom kezébe kerül a kozmikus kocka, ami máris okot ad arra, hogy a lányok sikoltozva vessék magukat jelmezbe bújtatott hősök izmos karjaiba, míg a férfiak emberfeletti képességekkel megáldott, ún. erős, független nők szoknyája alatt keressenek menedéket. Szerencsére játékosként magunk is hősöket alakítunk Hulktól Wolverine-en át egészen a bolyhos farkú, szőrnövési problémákkal küszködő Squirrel Girlig.



Most pedig a GameStar Online 3000 látogatóját invitáljuk egy kis közös hétvégi kikapcsolódásra a Marvel Heroes zárt bétájának keretén belül.

Elég a szövegelésből, Marvel Heroes béta-kulcsot akarok. Hol van?

A https://www.gsplus.hu/marvel-heroes-kod oldalon találod.

Megvan a Marvel Heroes béta-kulcsom, örülök neki, dédelgetem. Hogy tudom felhasználni?

1. Létrehozol egy felhasználói fiókot a MarvelHeroes.com oldalon

2. A regisztrációt követően rákattintasz az Account Management lapon a "REDEEM KEY"-re

3. Bepötyögöd a Marvel Heroes béta-kulcsot

4. A "key redeemed succesfully" üzenet után, töltsd le a klienst INNEN. Ne feledd, a Marvel Heroes zárt bétája április 19-én indul és 21-ig tart.
Ha bármilyen gond adódna a játékkal, a support@marvelheroes.com címre írj levelet.





Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)