Hirdetés

Marvel Heroes - brutálisan drága az új DLC

|

Több mint 100 dollárért adja a kiadó a legújabb csomagot, pedig még a megjelenési dátumot sem tették közzé. Szerintük nagyon is jó vásárt csinálunk.

Hirdetés

A valamikor 2014 és 2015 közt megjelenő DLC pakkok 10 új gonoszt tartalmaznak majd, valamint megannyi boosterrel teszik színesebbé a paklinkat. Már ha hajlandóak vagyunk megfizetni az igencsak busás árat.

A drágább csomag 129,99 dollárért lehet a miénk, míg az olcsóbbat "csupán" 99,99-ért szerezhetjük be. A Gazillion számításai szerint az első pakk értéke valahol 425 dollár körülre tehető, a második pedig 215 dollárnyi tartalmat rejt, így szerintük mindkettő megéri az árát. Hogy a majdnem 30 000 forintot kóstáló csomagnak mennyi vásárlója akad majd, egyelőre nem tudni, de a cég szerint egyátalán nem szokatlan amit csinálnak.

Ivan Sulic, a Gazillion marketingese elmondta, a digitális kontent elővásárlása nem újszerű dolog. A konzolos piacon számos játék rendelkezik Season Pass-szal, vannak fizetős MMO-k, és a játékok digitális gyűjtői kiadásait általában jóval a megjelenés előtt elkapkodják. Úgy érezték az ünnepekre előállnak valamivel a Marvel Heroes rajongók számára, és bár jelenleg a DLC-k még nem rendelkeznek megjelenési dátummal, bizonyos tartalmak akár már a jövő héttől elérhetőek lehetnek.

Az elővásárlás a rajongóknak is jó, hiszen exkluzív kozmetikai tartalommal bővül kedvenc játékuk, és a stúdió zsebébe is kerül némi pénz, így könnyebben finanszírozhatják a készülő kiegészítőket. Ez így elsőre win-win szituációnak tűnik, de azt még mindig nehéz feldolgozni, mi kerül több mint 400 dollárba egy DLC-n.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)