Hirdetés

Marvel Heroes - jövő hónaptól kikerülnek a Fantastic Four tartalmak

|

Valami komoly jogi probléma állhat a dolog mögött, ugyanis a Gazillion a jelek szerint kényszerből fogja kivenni a Fantasztikus négyest a játékból.

Hirdetés

A Marvel Heroes fejlesztéséért felelős csapat, a Gazillion Entertainment több forrás szerint is el fogja távolítani a játékból a Fantastic Four karaktereket, és Silver Surfert. Doctor Doom marad, lévén ő komoly része a sztorinak.

A Marvel Heroes hivatalos fórumán bukkant fel először egy ezzel kapcsolatos tájékoztató poszt, amit azóta töröltek. A leírás szerint július 1-től kezdődően sem Eternity Splinterből, sem G-ből (a játék pénzből vásárolható valutája) nem lehet majd kiváltani a fantasztikus karaktereket. Ennek megfelelően az ezekhez tartozó ruhák és cuccok is kikerülnek a játékból.

Aki addig beszerzi ezeket, azok megtarthatják őket, és a Gazillion megígérte, hogy mindentől függetlenül továbbra is kapnak majd balansz frissítéseket, új cuccokat, képességeket stb. Egyszerűen megvenni nem lehet majd őket.

A stúdió ugyan megújította a szerződését a Marvel karaktereket illetően, de a négyes és az Ezüst Utazó ezúttal kimaradt a listából. A karakterek rajongói gyorsan szerezzék be őket. Az IGN.com kért kommentárt a Gazilliontól az eset kapcsán, így még lehetnek új infók, amikről azonnal értesítünk majd benneteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)