Hirdetés

Marvel Heroes - új karakter érkezett

|

Egy új játszható hőssel bővült a Gazillion ingyenes MMO-ja, a Marvel Heroes. Kártyapaklit előkészíteni!

Hirdetés

Doctor Doom a Kozmikus Kocka segítségével szeretne világuralomra törni Brian Michael Bendis történetében, amelyet bárki ingyenesen kipróbálhat a free-to-play Marvel Heroes letöltésével. Az aktuális gonoszt valakinek meg kell állítania, és miért ne lehetne az éppen egy hamiskártyás mutáns?

Már bizonyára sejtitek, hogy kiről van szó: a napokban bemutatkozott a Marvel Heroes új játszható karaktere, Gambit. Az X-Men univerzumához tartozó mutáns kedvelt támadási formája, hogy robbanó kártyalapokkal szórja meg ellenfeleit, de előszeretettel használja bármilyen tárggyal karöltve pusztító kinetikus erejét is. Az alábbi videóban az ő beköszönését láthatjátok:

Ti adtok a hősnek egy esélyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)