Hirdetés

Marvel Heroes Omega - megjött a Fekete Macska

|

Újabb régóta várt szereplő csatlakozott a Marvel Heroes felhozatalához. Mondjuk az, hogy Felicia Hardy éppen hős-e, az nagyban függ a napi hangulatától.

Hirdetés

A Marvel Heroes Omega PC-s része nem rég bővült egy új karakterrel, most pedig a konzolos kiadás kapott egy új hőst, Black Catet, aki Xbox One-on és PlayStation 4-en most vált elérhetővé, de még csak csomagban.

A Black Cat kiszerelés az Xbox Marketplace-en vagy a PlayStation Store-on keresztül érhető el, de augusztus 28-tól már az ingyenesen farmolható Eternity Splinterért vagy a játék fizetős valutájáért (G) is meg lehet majd venni.

A karakter képességeiről egy meglehetősen rövidke trailert kaptunk, de nagyjából átadja, hogy mire számíthatunk a mozgékony tolvajtól. Azon kívül, hogy most éppen megölni, vagy lesmárolni próbálja-e Peter Parkert. "Szenvedély, erősebb néha az életnél, földre sújt vagy az égig ér, korbács és kenyér" - ahogy a költő mondja.

 

A Marvel Heroes Omega ingyenesen játszható PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)