Hirdetés

Marvel Heroes Omega - megjött a régóta várt Carnage

|

Pókember egyik legveszélyesebb ellenfele, a szimbiótával erősített Cletus Kasady is beköszön a Marvel Heroes Omega világába, nem fogja kímélni se a jó, se a rossz fiúkat.

Hirdetés

A Gazillion Entertainment végre meghozta azt a karaktert, akiért a Marvel Heroes közössége évek óta kampányolt. Carnage csatlakozott az akció RPG felhozatalához, így már bárki feloldhatja és szintezheti a gonosztevőt.

Carnage már megvásárolható a játék in-game üzletében, ahol játékbeli valutáért, de valódi pénzért is vihető. Aki a teljes Carnage élményt akarja, az kicsengetheti a 20 dolláros csodacsomagot, ami a karakter és annak alap kosztümje mellett tartalmazza a Spider-Carnage ruhát, egy Carnage tároló fiókot, 8 Fortune Cardot és 2 XP boostot.

Sajnos Carnage egyelőre csak a játék PC-s változatában érhető el. A fejlesztők nem adtak hivatalos dátumot a PlayStation 4 és Xbox One verziókat illetően, de azért csak nem maradnak szegény konzolosok Cletus sármos mosolya nélkül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)